O’QUVCHILARDA O’Z-O'ZIGA ISHONCH HISSINI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Abdullayeva Sintora Arabjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu   maqolada    o’ziga   ishonchi   past   o’quvchilar,   ulardagi   mavjud   turli   muammolar   va   psixokorreksiyalash   usullari   haqida   so’z   yuritiladi.   Siz   bu   maqola   orqali   mazkur   mavzudagi   savollaringizga   javob  olishingiz   mumkin.