INGLIZ TILI DARSLARINI TASHKILLASHTIRISHDA O'QUVCHILAR TA'LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH METODIKALARI - Tòxtasinova Mushtariy Anvarjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya:  Bugungi  kunga  qadar  ingliz  tili  darslarini  tashkillashtirishda o'quvchilar ta'lim samaradorligini oshirish metodikalari ya’ni ta’lim tizimida interfaol metodlar,  innovatsion  texnologiyalar,  pedagogik  texnologiyalardan  foydalanish dolzarb  masalalardan  biri  bo'lib  kelmoqda.  Ushbu  maqolamizda  Zamonaviy texnologiyalardan  foydalanish  metodikalari  o’quvchilardan  mustaqil  fikrlashni, izlanish, tahlil qilish, xulosa chiqarishni talab qilib kelishi haqida so’z borgan.