ESTRADA JANRINI RIVOJLANISHIDA O‘ZBEK KOMPOZITORLARI ASARLARINING AHAMIYATI - Yuldasheva Ra’noxon Muxiddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada estrada janrini rivojlanish pallasi hamda o‘zbek kompozitorlari ijodida fortepiano va orkestr uchun yozilgan konserlar yuzasidan ilmiy izlanishlar  olib  borilgan.  Kompozitorlar  ijodidan  joy  olgan  fortepiano  va  orkestr konsertlarini  bugungi  kundagi  tinglovchilar  tomonidan  kutib  olinishi  va  yoshlarga ta'siri ham yoritib o‘tilgan.