YOSHLARNING INTERNETDA VAQT О‘TKAZISHI - Sharofova Muxlisaxon Sobir qizi; Matmuradova Malika Isayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlarning internetda vaqt o‘tkazishining bir qancha  foydali  va  zararli  tomonlari  yoritilgan.  Internetning  yoshlarning  shaxsiy rivojlanishiga, o‘qish va o‘rgatish jarayoniga, shuningdek  ijtimoiy aloqalar va vaqt boshqaruvi kabi sohalarga ta’siri ko‘rib chiqiladi.