MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA FAVQULODDA YORDAM XIZMATLARINI KREATIV TASHKIL ETISH - Raximova Sitora Abdisobir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  favqulodda  yordam xizmatlarini  samarali  tashkil  etish  bolalarning  xavfsizligini  ta’minlashda  muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada favqulodda vaziyatlarga tayyorgarlikni oshirishda kreativ yondashuvlar, xodimlarning roli va zamonaviy texnologiyalardan foydalanish imkoniyatlari yoritiladi.