BOLALIKNING SAMIMIY QAHRAMONI-USTOZ - Toxirova Madina Alisher qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Mazkur  maqolada bolalarning hayotida ustozning o’rni,ularning tarbiyasiga,tafakkuriga va kelajakdagi shakllanishiga bo’lgan ta’siri yoritilgan