MAKTABGACHA YOSHDAGI YOSHDAGI BOLALARDA DISLALIYA MUAMMOSI VA UNI BARTARAF ETISH - Rasulova Madinabonu Ravshanjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarda  dislaliya muammosi  kuzatilishi,  ya`ni  bola  ayrim  tovushlarni to`g`ri aytolmaydi, aralashtirib yuboradi  yoki  umuman  ishlatmaydi.  Dislalik  bolalarning  ijtimoiy  moslashuvi yechimlarining pedagogik korreksion va rivojlanishdagi o`zgarishlarni qisqacha tahlil etildi.