ATELOFOBIYA XATOLARDAN QOCHISHMI? - Mirshokirova Gulchehrabonu shuxrat qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Atelofobiya  nima.  U  qanday  kasallik  va  bu kassalikni  psixologiyadagi  o’rni.  Uni  yengib  o’tish  yo’llari.  Hozirgi  kunda  ushbu psixologik  kassalik  qay  darajada  ko’paygani  va  bu  psixologik  kassalikdan  kimlar qutulgani. Yosh davrlarida bu kassalikni ahamiyati haqida batafsil yoritilgan.