REGLAN BICHIMLIK QIZ BOLALAR KIYIMINI BICHIB, TIKISH - Mamasoliyeva Nigoraxon Ibroximovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  qiz  bolalar  kiyimida  qo‘llaniladigan  reglan  bichimining xususiyatlari,  afzalliklari  va  tikish  jarayonlari  yoritilgan.  Reglan  yengli  kiyimlar nafaqat qulayligi, balki estetik ko‘rinishi bilan ham ajralib turadi. Maqolada bichish texnologiyasi, andaza olish usullari hamda tikish bosqichlari bosqichma-bosqich bayon qilinadi.  Shuningdek,  reglan  bichimi  bolalar  kiyimida  harakat  erkinligi  va  chiroyli tashqi ko‘rinishni ta’minlashi haqida amaliy tavsiyalar beriladi.