CHIROYLI YOZUVGA O‘RGATISH – YOZMA NUTQNI SHAKLLANTIRISHNING DASTLABKI BOSQICHI - Jumayeva Zohida; Karamatova Marjona (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Boshlang‘ich  ta’limda  chiroyli  yozuv  mashg‘ulotlari  o‘quvchilarning savodxonligi, e’tibor va yozma nutq ko‘nikmalarini rivojlantiradi. Raqamli vositalar va tele-terapiya asosidagi metodlar samaradorligini ko‘rsatdi.