MUSIQA MADANIYATI FANIDA DARSNING TARKIBIY QISMLARINI INTEGRATSIYALASHNING INNAVATSION METODLARI - Kalonova Farangiz Baxriddinovna; Jalilov.Sh.I (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya:  Ushbu  maqolada  musiqaning  madaniy  hayotimizdagi  o'rini, insonning ma’naviy  shakllanishida oila, jamiyat,maktab, san'atning ahamiyati hamda musiqa darslarini integratsiyalangan holda tashkil etish haqida yoritib berilgan.