BOLАLАRNING АXLOQIY-ESTETIK FАZILАTLАRINI SHАKLLАNTIRISHDА QO‘G‘IRCHOQ TEАTRI TURLАRI VА TOMOSHАLАRINI TАSHKIL QILISH METODIKАSI - Xoshimova E’zozxon Xayotjon qizi., (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning axloqiy va estetik sifatlarini rivojlantirishda  qo‘g‘irchoq  teatri  tomoshalarining  o‘rni  hamda  ularni  tashkil  etish metodikasi  yoritilgan.  Shuningdek,  teatrning  turli  ko‘rinishlari  bolalarning  hissiy kechinmalariga  ko‘rsatadigan  ta’siri  tahlil  qilinib,  tarbiyaviy  jarayonda  ulardan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.