OILALARDA SOG‘LOM PSIXOLOGIK MUHITNI SHAKLLANTIRISHNING FARZAND HAYOTIDA TUTGAN OʻRNI - Xidirova Bibisora Yuldashevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  oilalarda  sog‘lom  psixologik  muhitni  shakllantirishning farzand  tarbiyasi  va  shaxs  kamolotidagi  ahamiyati  yoritilgan.  Oilaviy munosabatlarning bolalarning ruhiy, emotsional va ijtimoiy rivojlanishiga ta’siri tahlil qilinib,  sog‘lom  oilaviy  muhitni  yaratishning  psixologik  omillari  hamda  amaliy jihatlari bayon etilgan.