AXBOROT OLAMINING YOSHLAR ONGIGA PSIXOLOGIK TAʼSIRI - Axmedjonova Shaxzoda Muyinjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada zamonaviy axborot olamining yoshlar ongiga ko‘rsatayotgan psixologik  ta’siri,  axborot  texnologiyalarining  ijobiy  va  salbiy  jihatlari  hamda yoshlarning psixologik rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilingan. Shuningdek, axborot  oqimidan  oqilona  foydalanish  va  yoshlarning  axborot  madaniyatini shakllantirish masalalari yoritilgan.