OʻQITUVCHI FAOLIYATIDA STRESS HOLATLARINING KUZATILISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Salimova Sohibaxon No'monovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘qituvchilar  faoliyatida  uchraydigan  stress  holatlari, ularning kelib chiqish sabablari hamda stressni bartaraf etishning psixologik usullari yoritilgan. Pedagogik faoliyatning o‘ziga xos xususiyatlari, kasbiy zo‘riqishning ta’lim sifati va o‘qituvchi salomatligiga ta’siri tahlil qilinib, stressni kamaytirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar berilgan.