MAKTAB TIZIMIDA O`QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISH MASALALARI - Norqizilova Mavjuda Aliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktab tizimida o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirishning dolzarb masalalari, uning psixologik-pedagogik asoslari hamda yoshlarni ongli kasb tanlashga tayyorlashning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, kasbiy yo‘naltirish jarayonida maktab, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.