AYOLLARGA NISBATAN XO‘RLIK, TAZYIQ HAMDA ZO‘RAVONLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Sirojiddinova Sayyora Sadriddinovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ayollarga nisbatan xo‘rlik, tazyiq va zo‘ravonlik holatlarining psixologik  sabablari  hamda  ularni  oldini  olishning  samarali  yechimlari  yoritilgan. Shuningdek, zo‘ravonlikning ayollar ruhiy salomatligiga ta’siri, oilada va jamiyatda sog‘lom munosabatlarni shakllantirish masalalari tahlil qilingan.