OʻSMIRLIK YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA STRESSNI KAMAYTIRISH USULLARI - Mamatqulova Nasiba Abduqahhorovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘smirlik  yoshidagi  o‘quvchilarda  uchraydigan  stress holatlari,  ularning  kelib  chiqish  sabablari  hamda  stressni  kamaytirishning  samarali psixologik  usullari  yoritilgan.  Shuningdek,  o‘smirlarning  ruhiy  salomatligini mustahkamlash,  emotsional  barqarorligini  rivojlantirish  va  stressga  chidamliligini oshirish masalalari tahlil qilingan.