O‘SMIRLIK DAVRIDAGI OʻQUVCHILARDA KASBIY QIZIQISHLARNI SHAKLLANTIRISH - Akbarova Nilufar Muzaffarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘smirlik  davridagi  o‘quvchilarda  kasbiy  qiziqishlarni shakllantirishning  psixologik-pedagogik  asoslari  yoritilgan.  Kasbiy  qiziqishlarning shaxs rivojlanishidagi o‘rni, ularni rivojlantirishga ta’sir etuvchi omillar hamda oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.