VOYAGA YETMAGAN YOSHLAR ORASIDA ZO’RAVONLIK HAMDA BULLING HOLATLARI VA ULARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Urakova Nazira Lukmanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada voyaga  yetmagan yoshlar orasida uchraydigan zo‘ravonlik holatlari,  ularning  kelib  chiqish  sabablari  hamda  oldini  olish  va  bartaraf  etishning psixologik  yechimlari  yoritilgan.  Zo‘ravonlikning  yoshlar  ruhiyati,  xulq-atvori  va ijtimoiy  rivojlanishiga  ta’siri  tahlil  qilinib,  oila,  maktab  va  jamiyat  hamkorligining ahamiyati ochib berilgan.