TA’LIMDA PSIXOLOGIK FAROVONLIKNI YARATISH AFZALLIKLARI - Qo'ldoshov Feruzbek Ulug'bek o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim  muassasalarida psixologik farovonlikni yaratishning ahamiyati  va  afzalliklari  yoritilgan.  O‘quvchilar,  pedagoglar  hamda  ota-onalar o‘rtasida sog‘lom psixologik muhitni shakllantirishning ta’lim sifati, shaxs rivojlanishi va ruhiy salomatlikka ta’siri tahlil qilingan.