TA’LIM OLUVCHILARDA RAQAMLI GIGIYENA MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK METOD VA VOSITALARI - Narziyeva Maftuna Toir qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  axborotlashgan  jamiyat  sharoitida  ta’lim oluvchilarda raqamli gigiyena madaniyatini shakllantirishning pedagogik zaruriyati, mazmuni va ahamiyati yoritilgan. Tadqiqotda raqamli makonda xavfsiz va samarali faoliyat  yuritish  ko‘nikmalarini  rivojlantirishga  qaratilgan  zamonaviy  pedagogik metodlar va raqamli vositalar tasniflangan hamda ularni ta’lim jarayoniga tatbiq etish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.