BOLALARDA INTERNET VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Nurmurodova Gulnoza Toyirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur  maqolada  bolalarda  internet  va  raqamli  texnologiyalardan foydalanishning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari tahlil qilingan. Raqamli muhitning bolalar rivojlanishiga ta’siri, uning ijobiy va salbiy jihatlari, internetdan foydalanish madaniyatini  shakllantirish  hamda  axborot  xavfsizligini  ta’minlash  masalalari yoritilgan.