BOSHLАNG`ICH SINF “O`QISH KITOBI”DАGI MАTNLАRDА UCHRАYDIGАN JUFT SO`ZLАRNING LEKSIK-GRАMMАTIK XUSUSIYАTLАRI - M.A.Hamrayev; Qoʻchqorova Hilola (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Boshlаngʻich sinf Oʻqish kitobidаgi mаtnlаrdа uchrаydigаn  juft  soʻzlаrning  leksik-grаmmаtik  xususiyаtlаri”  mаvzusigа bаgʻishlаngаn.  Ishdа  boshlаngʻich  tа’lim  mаtnlаridа  juft  soʻzlаrning  funksiyаsi, ulаrning  leksik  vа  grаmmаtik  xususiyаtlаri,  shuningdek,  oʻquvchilаrning  nutqiy rivojlаnishidаgi roli tаhlil qilingаn.