SUN’IY INTELLEKT VA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING TA’LIMDAGI AHAMIYATI - Akramova Zamira Safarovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  sun’iy  intellekt  va  zamonaviy texnologiyalarning ta’lim tizimidagi o‘rni hamda ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalar yordamida ta’lim sifatini oshirish, o‘quvchilarning bilim olish jarayonini samarali tashkil etish va innovatsion metodlardan foydalanish masalalari tahlil  qilingan.  Sun’iy  intellekt  asosidagi  platformalarning  ta’lim  jarayoniga  ta’siri hamda ularning afzalliklari haqida fikr yuritilgan.