OILA-TARBIYA MASKANI, FARZAND TARBIYASINING ASOSIY NEGIZIDIR - Saida Kuramboyeva, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada muallif farzand tarbiyasida ota-ona ro'li, uning mas'uliyati, farzandga o'rnak bo'lishi mexanizmi xaqida so'z yuritadi. Shu bilan birga farzand kamoli qanday oliy baxt ekanligini xam tushuntirib boradi.