O’QUVCHILARNI KASB TANLASHLARIGA PSIXOLOGIK KO'MAKLASHISH - Saida Kuramboyeva (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o'quvchilarning  kasb  tanlash  muammolari  va ularga psixologik yordam ko'rsatish haqida ma'lumot berilgan.