YOSHLAR ORASIDA XAVOTIRLANISH YUZAGA KELISHINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK SABABLARI - Rahimov Nodirbek Komilovich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada yoshlar orasida xavotirlanish holatlarining yuzaga kelishiga sabab  bo‘luvchi  ijtimoiy  va  psixologik  omillar  tahlil  qilingan.  Shuningdek, xavotirlanishning yoshlar ruhiy salomatligiga ta’siri hamda uning oldini olish bo‘yicha psixologik tavsiyalar yoritilgan.