BOLA SHAXSI RIVOJLANISHIDA OTA OBRAZINING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Nuriddinova Gulzora Qahramon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  bola  shaxsi  rivojlanishida  ota  obrazining  psixologik ahamiyati, uning farzand tarbiyasi va shaxs kamolotiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, otaning  emotsional  qo‘llab-quvvatlashi,  ijtimoiylashuv  jarayonidagi  o‘rni  hamda farzandning o‘ziga bo‘lgan ishonchi va hayotiy qadriyatlarining shakllanishidagi roli tahlil qilingan.