TAʼLIM TIZIMIDA KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MUHIM JIHATLARI - Qirgʻizboyeva Saidaxon Ismoilovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur  maqolada  kichik  maktab  yoshidagi  o‘quvchilarning  psixologik xususiyatlari,  ularning  ta’lim  jarayoniga  moslashuvi  hamda  ular  bilan  ishlashning muhim psixologik jihatlari yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning bilish jarayonlari, emotsional  rivojlanishi,  motivatsiyasi  va  ijtimoiy  moslashuvini  qo‘llab-quvvatlash masalalari tahlil qilingan.