BOLALARDA QOʻRQUV HOLATINI NAMOYON BOʻLISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Temirova Dildoraxon Roʻziboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarda qoʻrquv holatining namoyon boʻlishi, uning kelib chiqish sabablari hamda qoʻrquvni bartaraf etishning samarali psixologik yechimlari yoritilgan.  Shuningdek,  qoʻrquvning  bola  shaxsiyati  rivojlanishiga  ta’siri  va  uni kamaytirishda oila, maktab hamda psixologning o‘rni tahlil qilingan.