REKLAMA VOSITALARI VA FOTOGRAFIYANING JAHON SIRKI MADANIYATIGA TA’SIRI. - Tohirova Mashhura Obid qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  reklama  vositalari  va  fotografiya  san’atining  jahon  sirki madaniyatiga  ko‘rsatgan  ta’siri  tahlil  qilinadi.  Sirk  san’atining  ommalashuvi  va tomoshabinlar  e’tiborini  jalb  etishda  reklama  plakatlari,  fotografik  tasvirlar  hamda zamonaviy media vositalarining o‘rni yoritib beriladi. Shuningdek, tarixiy jarayonlarda reklama va fotografiya sirk madaniyatining rivojlanishida muhim kommunikativ vosita sifatida  xizmat  qilgani  hamda  bugungi  kunda  raqamli  texnologiyalar  bilan uyg‘unlashib yangi imkoniyatlar yaratgani ko‘rib chiqiladi.