XIZMAT KOʻRSATISH SOHASIDAGI BIZNES JARAYONLARI: SAMARADORLIK VA MIJOZ KOʻNGLIGA YOʻL - Xamidov Doston Rustam o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya: Ushbu maqolada xizmat koʻrsatish sohasi bugungi kunda global iqtisodiyotning  eng  tez  rivojlanayotgan  va  eng  yuqori  daromad  keltiradigan tarmoqlaridan  biridir.  Ushbu  sohada  muvaffaqiyatga  erishishning  asosi  esa  biznes jarayonlarini  (business  processes)  toʻgʻri  shakllantirish,  boshqarish  va optimallashtirish yoritilgan.