BOSHLANG‘ICH SINF DASLARINI TASHKIL QILISHDA ONLAYN PLATFORMALARNING O‘RNI - Muratxodjayeva Ziyoda; Jamolova E’tibor (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  boshlang‘ich  sinf  darslarini  samarali  tashkil etishda  onlayn  platformalarning  o‘rni  va  ahamiyati  ilmiy-nazariy  jihatdan  tahlil qilinadi.  Zamonaviy  raqamli  ta’lim  vositalarining  o‘quv  jarayoniga  integratsiyasi, ularning  o‘quvchilarning  bilish  faolligi,  mustaqil  fikrlashi  hamda  motivatsiyasini oshirishdagi  roli  yoritiladi.  Shuningdek,  onlayn  platformalardan  foydalanishning afzalliklari, amaliy imkoniyatlari va boshlang‘ich ta’lim tizimida qo‘llashning samarali yo‘llari asoslab beriladi.