DEHQONOBOD SUV OMBORIDAGI PEZOMETRIK KO’RSATKICHLAR - Muratov.O.A; Xidirov F.A; Shoymurodov Sh.Sh. (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  Suv  omborlaridan  foydalanish  davridagi  yo‘l qo‘yilayotgan  asosiy    kamchiliklari  va  suv  ombori    ishonchli  ishlashi  uchun  unga  qo‘yiladigan  asosiy   talablari  keltirilgan. Suv omborga pezometrlarning ta’siri hamda yillik suv sath ko’rsatkichlari bo‘yicha mualliflarning fikr va mulohazalari keltirilgan.