TEACHER LEADERSHIP FOR LEARNING AND DEVELOPMENT MODULI ASOSIDA O‘QITUVCHI LIDERLIGINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Turg‘unov Ulug‘bek Bahodir o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  o‘qituvchi  liderligining  nazariy  va  amaliy  asoslari,  uning ta’lim  sifati  hamda  pedagoglarning  kasbiy  rivojlanishidagi  ahamiyati  yoritiladi. Teacher  Leadership  for  Learning  and  Development  moduli  asosida  o‘qituvchi liderligini rivojlantirishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Abstract