INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA BO’LAJAK O’QITUVCHILARNING KASBIY MASLAHAT BERISH KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Matkarimov Akromjon Muxtorovich,; G’aniboyeva Shoxista Zuxriddin qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  bo‘lajak  o‘qituvchilarning  kasbiy  maslahat berish kompetentligini rivojlantirish masalalari innovatsion yondashuv asosida tahlil qilingan. Ta’lim jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalar, interaktiv metodlar va  axborot-kommunikatsiya  vositalaridan  foydalanish  orqali  talabalarning  kasbiy yo‘naltirish va maslahat berish faoliyatiga tayyorgarligini oshirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek,  kasbiy  maslahat  berish  kompetentligining  tarkibiy  qismlari  va  uni shakllantirishning metodik asoslari bayon etilgan.