TEXNOLOGIK TALIMDA IQTIDORLI TALABALARINING ILMIY TADQIQOTCHILIK KOMPETENTLIGINI INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Mamajonova Guluzro Abdurashitovna,; Turg’unova Diyora Xusan qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Mazkur  maqolada  texnologik  ta'lim  yo‘nalishida  tahsil olayotgan iqtidorli talabalarning ilmiy-tadqiqotchilik kompetentligini rivojlantirish va takomillashtirishning  innovatsion  texnologiyalari  yoritilgan.  Talabalarning  ilmiy izlanishlarga bo‘lgan qiziqishini oshirish, mustaqil tadqiqot olib borish ko‘nikmalarini shakllantirish hamda zamonaviy pedagogik va raqamli texnologiyalar asosida ilmiy faoliyat samaradorligini ta'minlash masalalari tahlil qilingan.