MAKTAB OʻQUVCHILARI ORASIDA STRESSNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Abilkasimova Manzura Bekturdiyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktab o‘quvchilari orasida uchraydigan stress holatlarining kelib  chiqish sabablari,  ularning o‘quvchilar  ruhiy  salomatligi  va  ta’lim  faoliyatiga ta’siri  hamda  stressning  oldini  olishning  samarali  psixologik  usullari  yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.