OʻQUVCHILAR SHAKLLANISHIDA EMOTSIONAL HOLATLARNING KELIB CHIQISHI - Ablamitova Mamuraxon Inomjonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilar  shaxsining  shakllanish  jarayonida  emotsional holatlarning kelib chiqish sabablari, ularning psixologik rivojlanishga ta’siri hamda emotsional  barqarorlikni  shakllantirishning  muhim  jihatlari  yoritilgan.  Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning o‘quvchilar emotsional rivojlanishidagi o‘rni tahlil qilingan.