MAKTAB O‘QUVCHILARIDA STRESS VA XAVOTIRLANISH HOLATLARINING PROFILAKTIKASI - Mahmudova Dilfuza Jumaboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarida uchraydigan stress va xavotirlanish holatlarining kelib chiqish sabablari, ularning o‘quvchi shaxsiga ta’siri hamda  ushbu  holatlarning  oldini  olishga  qaratilgan  psixologik  profilaktika  usullari yoritilgan.