TAʼLIM TIZIMIDA BOLALARDAGI MANTIQIY FIKRLASH QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Boyev Abduhakim Hisomiddinovich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’lim  tizimida  bolalarning  mantiqiy  fikrlash  qobiliyatini rivojlantirishning  zamonaviy  usullari,  bu  jarayonga  ta’sir  etuvchi  psixologik-pedagogik  omillar  hamda  innovatsion  yondashuvlarning  ahamiyati  yoritilgan. Shuningdek, mantiqiy fikrlashni shakllantirishda o‘qituvchi va ta’lim muhitining roli tahlil qilingan.