CHET TILLARNI O’RGANISHDA PSIXOLOGIYANING AHAMIYATI - Islomova X.F.; Saidakbarova E’zoza (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  chet  tilini  o‘rganishda  psixologiyaning  qay darajada  ahamiyatga  ega  ekanligi  ko‘rib  chiqiladi.  Muallif  ularning  o‘zaro  uzviy bog‘liqligini hamda chet tilini o‘rganishda motivatsiya muhim o‘rin egallashi ko‘rsatib o‘tiladi.