TILNI O‘RGATISH JARAYONIDA TALABALARNING AKADEMIK YUTUQLARINI OSHIRISHDA KOMMUNIKATIV YONDASHUVNI TATBIQ ETISH - Islomova X.F; Faxriddinova Laylo (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Maqolada  tilni  o‘rgatish  jarayonida  o‘quvchilarning  akademik yutuqlarini  oshirishda  kommunikativ  yondashuvni  tatbiq  etishning  dolzarb muammolari yoritilgan.