TAʼLIM TIZIMIDA BOLALARGA NISBATAN ZULM VA ZOʻRAVONLIKNI OLDINI OLISH CHORALARI - Abdullayeva Bibihojar Yuldashevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’lim  tizimida  bolalarga  nisbatan  zulm  va  zo‘ravonlik holatlarining oldini olish, ularning psixologik va ijtimoiy  sabablari hamda samarali profilaktik  choralar  yoritilgan.  Shuningdek,  maktab,  oila  va  davlat  institutlarining bolalarni himoya qilishdagi o‘rni tahlil qilingan.