BOLALARGA NISBATAN ZOʻRAVONLIKLARGA BARHAM BERAYLIK! - Azizova Nigora Joʻrayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  bolalarga  nisbatan  zo‘ravonlik  holatlarining  psixologik, ijtimoiy va oilaviy sabablari, uning bola shaxsiga salbiy ta’siri hamda zo‘ravonlikning oldini  olish  va  bartaraf  etish  yo‘llari  yoritilgan.  Shuningdek,  ta’lim  tizimi,  oila  va jamiyatning bu boradagi hamkorlikdagi roli tahlil qilingan.