TIBBIYOT TALABALARIGA INGLIZ TILINI O‘QITISHNING DOLZARB MASALALARI - Islomova X.F,; Muratova Laylo, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  tibbiyot  talabalariga  ingliz  tilini  o‘qitishning zamonaviy  usullari,  uning  kasbiy  faoliyatdagi  ahamiyati  hamda  ta’lim  jarayonida uchraydigan  muammolar  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  ingliz  tilini  o‘qitishda kommunikativ yondashuv, interaktiv metodlar, multimedia texnologiyalari va kasbiy yo‘naltirilgan  ta’limning  samaradorligi  yoritilgan.  Tibbiyot  talabalarining  xalqaro ilmiy  axborotlardan  foydalanishi,  xorijiy  tajribalarni  o‘rganishi  va  professional muloqot kompetensiyasini rivojlantirishda ingliz tilining muhim o‘rni asoslab berilgan. Maqolada  tibbiyot  oliy  ta’lim  muassasalarida  ingliz  tilini  o‘qitish  sifatini  oshirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ham keltirilgan.