GURUHDA RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Mahmudova Madina Malikxon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  guruhning  rivojlanish  bosqichlari,  ya’ni shakllanish,  qarama-qarshilik,  me’yorlashuv  va  samarali  faoliyat  bosqichlari  ilmiy jihatdan  tahlil  qilinadi.  Guruh  ichidagi  ijtimoiy-psixologik  jarayonlar,  a’zolar o‘rtasidagi  munosabatlar  va  liderlikning  shakllanishi  yoritiladi.  Shuningdek,  guruh dinamikasining shaxs xulq-atvoriga ta’siri ham ko‘rib chiqiladi.