BIZNES REJA VA UNI TAQDIMOT ETISH - Madreimova Gavxar Saatbaevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur  maqolada  biznes  reja  tushunchasi,  uning  tuzilishi,  ishlab  chiqish bosqichlari  hamda  uni  samarali  taqdim  etish  usullari  ilmiy  jihatdan  tahlil  qilingan. Shuningdek, biznes rejaning tadbirkorlik faoliyatidagi o‘rni, investitsiya jalb qilishdagi ahamiyati  va  zamonaviy  raqamli  texnologiyalar  yordamida  taqdimot  qilish imkoniyatlari  yoritilgan.  Maqolada  biznes  rejaning  iqtisodiy  samaradorlikni oshirishdagi roli ham asoslab berilgan.