OMMAVIY AXBOROT VOSITALARNING BOLALAR RUHIYATIGA TAʼSIRI - Berdiyeva Rayhona Aslamovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ommaviy  axborot  vositalarining  bolalar  ruhiyatiga ko‘rsatadigan  ijobiy  va  salbiy  ta’siri,  axborot  oqimining  psixologik  xususiyatlari hamda  bolalarni  axborot  makonida  himoya  qilishning  muhim  jihatlari  yoritilgan. Shuningdek,  oila  va  ta’lim  muassasalarining  media  madaniyatni  shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.